Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Nedräkningen.

2011-12-15 22:45:34 i Allmänt

Ikväll har Emma, Freja och Gustav varit här och hälsat på, det var kul! Det är så kul när barn kommer hit för de livar verkligen upp stämningen här i mitt annars ganska tysta, stora hus. Tapetklister kan spillas ut, nötter kan hamna i soffan och saftglas kan vara på väg mot golvet - liv helt enkelt. Jag älskar liv. Jag har också bakat ikväll och fixat det sista med gästrummet som också är Anders rum.

På söndag ska jag ha ett stort julfika för mina närmsta grannar och jag fixar med det varje ledig stund och mamma tycker att jag borde styra det på mellandagarna istället, men jag vill liksom känna stämningen innan julen och peppa inför vad som komma skall. På mellandagarna ska jag ha mellandagar, dagar emellan. Fast jag är ju jag, och redan nu har jag en lista på saker jag ska göra. Bland annat ska jag måla och klä om två stolar/fåtöljer och det har jag längtat efter hela hösten. Ibland är längtandet själva grejen och tomheten när det är klart kan på något vis vara lite snopen. Det är så konstigt det där..


Skriv en kommentar