Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Julfesten i Saxnäs.

2011-12-19 23:26:16 i Jobb

Idag har jag jobbat i 14 timmar eftersom den stora julfesten i Saxnäs gick av stapeln ikväll. Klockan 14.30 åkte jag till fjälls där alla elever från förskoleklass till år nio bjöd på underhållning i form av sketcher, teater, sång och musik.  Jag jobbar ju i Saxnäs på fredagarna och under hösten har jag jobbat med låtskrivande med mina 3-4:or och de spelade en egen låt med namnet "Jul i Saxnäs" (de är värre lokalpatrioter än mig, jag lovar!). Tänk er en trummis, en basist, två gitarrister, en keyboardist och tre sångerskor spela en låt de skrivit själva, med lite hjälp såklart, och som de övat under flera lektioner för att sedan spela inför familj, släkt och vänner. Jag tycker det är så himla modigt och bra gjort. De är ju faktiskt bara nio och tio år!

Åh, det här är det bästa med mitt yrke. Att se nervositet, mod och inlärda kunskaper smälta samman under några få, pirriga minuter och sedan se deras leenden och känna deras nöjda kramar efteråt.


Skriv en kommentar