Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Okej Umeå, du har mig en vecka till.

2011-08-01 11:56:55 i Allmänt

Börjar jobba 13.00 idag. Var ute och sprang i Gammlia-skogen på förmiddagen och idag, liksom alla andra gånger jag sprungit där, sprang jag vilse. Vad är det med den skogen? Den liksom slukar upp en!

Om precis en vecka har jag landat i huvudstaden där jag ska möta upp med min familj för att sedan åka hem till stugan i södra Dalarna. Om precis en vecka.

Om precis två veckor arbetar jag nu min allra första dag på mitt sprillans nya jobb. Drömde en mardröm inatt om att jag hade en kass lektion där jag inte lärde mina elever någonting.

Okej Umeå, nu kör vi. En vecka till.

Kommentarer

annkristin
Hej!

Lycka till med allt det nya,det kommer säkert att bli hur bra som helst!

Har sett dina bilder och läst lite från jobbet.Känner ju att jag saknar att jag inte varit där och fått träffa alla goa sommarjobbare och dom andra, men bra att ni hållit ställningarna :) Jag är på G, nu är jag bara rackarns förkyld.

Ha det så gott! Kram!

Annkristin.
Jocke
Kommer till umeå på ons/tors. Ska vi ses en sista gång kanske? :D
Ann-Kristin - Ja, det har vart en himla bra sommar, vi har skött ställningarna ;) Hoppas du blir frisk snart och kommer tillbaka! Och tack för lyckönskningarna, jag kommer och hälsar på nästa sommar på jobbet och uppdaterar er! Kramar!



Lovisa - Jag ska jobba som lärare i svenska och musik.



Jocke - Ja! Absolut, om jag bara hittade en lucka nånstans. Jobbar torsdag-söndag och den lediga tiden är typ uppbokad. Men jag hör av mig om jag får nån lucka! Annars kan vi styra nåt i höst! Du ska väl läsa Auo 2 med resten av gänget? :) Kram!
Åsa
Lovar dig att det kommer att hända en gång eller så....
Åsa - Jo, det är sånt man ibland får vänta sig helt enkelt. Man kan inte vara en perfekt lärare, då skulle man var himla tråkig :)

Skriv en kommentar