Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

17 augusti

2011-08-17 20:38:19 i Allmänt

Idag har jag gått en kurs i Praktisk IT- och mediekompetens och där träffade jag min gamla svenskaklasskompis Helena som fått jobb på Malgomajskolan! Skönt att känna att jag inte är helt ensam som gröngöling. Jag och min klasskollega har delat upp handledarskap för vår klass och förberett inför mötet på måndag. Jag lovar att jag är mer nervös än dem. Kommer inte att kunna somna på söndagkväll. Efter lunchen lånade jag böcker på bibblo och passade även på att låna en ljudbok eftersom jag ska köra 20 mil tur och retur för undervisning Saxnäs på fredagar.

Ikväll har jag och mamma plockat hallon i kvällssolen och så har jag pyntat mitt bibliotek i huset med en mjölkkanna med renfana.

Det var det hele!

Kommentarer

ÅH, bilder på läggan! NUUUU

Skriv en kommentar