Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lördagsfinurligheten.

2011-04-30 12:14:31 i Allmänt

Att sova till man vaknar av sig själv. Att höra en envis fågel pipa utanför fönstret. Se hur ens favoritperson öppnar ögonen. Upptäcka att en söt hund sitter nedanför sängen och väntar på att vi ska kliva upp. Gnugga ögonen och vända sig mot varandra. Bli pussad hejdå när han cyklar till studion. Gå ut för förmiddagspromenad med Sabina i telefonen och Silver bredvid, jagandes kvarblivna höstlöv. Äta frukost med öppet fönster.

Det är en fin lördagsmorgon, det!

Nu ska jag snart bege mig mot Aula Nordica där Renhornen har sin årliga show! Väl där ska jag möta upp fina personer, bland annat Ellen som är i stan och som dessutom fyller år idag, hurra hurra!

Ps: Igår spelade vi fotboll på jobbet, klockan var 22.00 och jag dödade två myggor. Våren.

Skriv en kommentar