Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Igår.

2011-04-10 12:53:03 i Allmänt

Igår hälsade jag på Ida som snart får sina tvillingar! Siri var väldigt peppad på småbröder och Ida var väldigt peppad på att de ska komma ut. Efter besöket satt jag på Schmäck och pluggade och brorsan och Pär kom förbi på en kaffekopp. Efter det blev det en lugn jobbkväll med film, popcorn och inventering i musiksalen inför vår jam-afton på Valborg.

Idag ska jag plugga (inte oväntat kanske) och sen cykla till min finaste person för att gå och handla inför grillning med Sabina, Göran och barnen.

Och idag är det bara fem dagar kvar till påsklov (om man inte räknar med idag). Livet.


Förresten. Thimmie har blivit döv. Stackaren! Hon är ju trots allt 12 år den gamla damen. Åh, vad jag ska krama henne när jag kommer hem!

Kommentarer

Vad gör du på tisdag?

Vill du komma hit en sväng på kvällen?

Puss
Jag vet! Jag vill hem nu och krama henne! Men jag tror hon överlever: så länge hon får sova, leka, äta hundgodis, springa fritt och vara frisk i övrigt tror jag hon myser på i sitt vanliga jag :)
A E L
De är alltid värst för a Thimmie,asso!
LGWL
Vill bara informera om att hon även har starr på båda ögonen.. Dövblindstumm alltså..
A E L
Det ÄR värst för a Thimmie........
A E L
Det ÄR värst för a Thimmie........

Skriv en kommentar