Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Veckan.

2010-09-12 20:46:44 i Allmänt

I veckan har jag:

Haft en mycket konstig musikteorilektion, käkat långbordsluncher med min klass, spelat gitarr, sjungit soul, skrattat ihjäl mig, tänkt ihjäl mig (fast jag återuppstod tydligen), kramats med Olivia och Molly, ritat en katt som Molly kryssade över, omarrangerat en låt på pianot, spelat jazz på piano, lyssnat på Bobo Stenssons trio, sett den mest världsfenomenala och mest nyskapande trummisen jag någonsin skådat, ätit sju apelsiner, ätit gröt och druckit piggelindrink samtidigt, fått en piggelinglass när jag som minst anade det, varit väldigt less och klagat för en vän som stod ut, sovit över hos Sabina och halkat i hennes badrum, gått i dimma, gått i sol, tränat ett väldigt ofokuserat styrkepass, cyklat ett roligt spinningpass med Johannes och Idamari, ätit den godaste chokladen, tränat ett efterlängtat Total training-pass med Alexandra och Marcus, läst den tråkigaste avhandlingen på mycket, mycket länge, haft den roligaste metodiklektionen under hela utbildningen, spelat rytm-memory, varit osams med klassen angående vem som vann i Så ska det låta, snackat hemligheter på EPP, fotat fina träd, ätit scones och tittat på premiären av Idol med Tobbe, Ellen och Viktor, varit ensembleledare för vår grupp, fått en musiklista, gjort en musiklista, pratat mig hes om saker som inte går att sträcka längre, skrivit för mycket, varit på finaste inflyttningsfesten hos Ellen, sovit länge, vaknat för många gånger, dirigerat, funderat, fått råd, lyssnat på ett halvt öra, tänt ljus varje kväll.

Bjuder på en bild på en av de sötaste trollungarna jag vet. Jag älskar M och O även fast de tycker att jag ritar fult och kryssar över mina katter.


Skriv en kommentar