Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dead tracks.

2010-11-06 13:16:04 i Studentlivet

Just nu händer det så mycket att jag knappt hinner med att blinka innan jag har en annan sinnestämning.

En dag ska jag skriva om allt. Det händer dock inte idag. Idag ska jag vila från en period med tre tentor på sex dagar som avslutades med en storslagen konsert. Tack alla som kom! Det var så himla fint att stå på scenen och sjunga och spela och titta ut på er. Att få ett leende från flera av mina vänner och min fina familj som hade kommit dit, tack igen! Förmodligen kommer det att komma en film inom kort då mediaeleverna filmade konserten. Innan dess kan man läsa följande:

http://www.vertex.nu/index.php/pa-campus/nov10/Blivande-musiklarare.html

Nu ska jag försöka tagga till vår finsittning som vi har ikväll. Jag är utnämnd till lekledare så det är dags att jag börjar styra upp det (och mig själv) nu.

Ps: Jag klarade både piano- och trumtentan! Nu inväntar jag bara resultatet från tentan i musikteori!



Kommentarer

Pappa
Tack för en härlig konsert i fredags. Din sång och bossagruppen var två fina highligts. Tacka dina kompisar för en jättefin musikupplevelse.



Grattis till småtentorna och ha en trevlig sittning !

Skriv en kommentar