Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Flow.

2010-11-12 17:11:42 i Allmänt

Idag kände jag äntligen det efterlängtade flowet som jag saknat under en tid. Vet inte om det beror på att jag fick energi av att besöka jobbet i onsdagskväll, om det beror på mitt nya (extremt goda och skållheta) te, om det kanske är på grund av att T-shirt store spelade Seeed idag, att Jessicas födelsedagskalas igår var mysigt, att mina elever var taggade på att ha ett tema med lokala Umeåmusiker och att en elev sa att han ville spela David Sandström eller mitt flow kanske helt enkelt beror på att jag ska käka hallonmumrikar ikväll.

Nu ska jag ladda om för kvällsjobb med ungdomarna mellan 18.45 till 23.15!

Trevlig helg!

Kommentarer

mamma o pappa
Hej ! Vi har det underbart, sol, varmt och mkt god mat. Bor pa ett jattefint hotell, tar morgon promenader varje morgon innan frukosten som ´r magnefik. Imorgon ska vi pa massage. Ha det bra kram ma o pa

Skriv en kommentar