Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Grattis alla tjejer!

2010-03-08 18:37:38 i Studentlivet

Idag är det vår dag! Internationella kvinnodagen firar i år dessutom 100 unga och fräscha år! Jag firar detta genom att ikväll lyssna på konserter med mina klasskompisar. Kristin i klassen ska spela med sitt band "Syster Elak" och Erik spelar med sitt band "Bakslag". Men först ska jag och P veckohandla. Höjdpunkten på hela veckan..

Idag har vi startat upp med musikvideoprojektet på en av kurserna vi läser. Kommer att bli som en dröm. Min kreativitet för dagen visste inga begränsingar och jag brainstormade ihop världens upplägg med dramaturgi, vinklar, kostym, ljud och hela grejen - till gruppen stoppade mig. Vi har trots allt bara lite drygt en vecka till förfogande till denna uppgift. När jag skulle spela in pianot satte jag nästan hela låten på första tagningen Men som ni vet, man ska inte ropa hej och kaxa sig alldeles för mycket. Det kan leda till lågt blodsocker och 93784902 omtagningar från samma ställe. Tur att jag kryddade misären med några skrattanfall. Imorgon ska vi filma och mixa inspelningen. Men innan dess : KONSERT!


Skriv en kommentar