Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Visst andas sommaren lite skörare?

2010-06-03 11:57:38 i Musik!

Tror att sommarlovet precis kom till mig. Drabbas alltid av en sentimentalitet såhär i försommartider. Det är så typiskt. Jag har alltid mest förväntan i september. Går runt och tänker extra mycket, vill ha tystnad fast ljud samtidigt, vill prata samtidigt som jag vill att andra bara ska ge mig orden jag går runt och dras med.

Ska strax skicka in kanske den mest värdelösa rapport jag någonsin åstadkommit, sedan ska jag repa med tjejerna och därefter ska jag.. ja. Jag vet faktiskt inte. Sommarlovet har ju tagit sin start. Imorgon är det inflyttningsfest hos Tobbe och jag fasar för alla sommaravsked.

Jag tror att jag helst av allt vill sitta på en fjälltopp och skriva. Det har hänt så mycket under den här våren och jag vet att jag skrivit av mig så många ord men fortfarande finns vissa bokstäver kvar som söker efter uppstramningar och ansamlingar. Ord vill också sälla sig.

Ska jobba 8 veckor i sommar och så har jag en del andra sommarplaner också. Dansa på sommarängar och sånt. Jag har dessutom lovat mig själv att spela mycket gitarr i sommar. Har ägnat min musikiver åt så många svarta och vita tangenter på sistone. Min pianokärlek har vuxit sig lite starkare och mycket annat har kommit i skymundan.

Nu ska jag gå och låna böcker. Jag förlitar mig så mycket till dem. Kanske är det bra, kanske inte. Vet inte om jag orkar fundera så mycket heller.

Jag lyssnar istället, detta är så bra:


Skriv en kommentar