Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Myggorna från helvetet.

2010-06-21 15:33:21 i Träning

Var nyss ute och sprang och då jag inte hade något vätskebälte med mig förpestade törsten min löprunda en aning varpå jag dök ner i närmsta bäck för att råda bot på detta. Och vad händer? Jag brände mig på brännässlor och anfölls av en myggsvärm som INTE bestod av beskedliga myggor. De hade nog inte fått blod på länge. Jag sprang vidare på ren ilska och förbättrade min kilometertid med 27 sek. Tack myggorna.

På torsdag ska jag och Tobbe "krossa" Bräntberget vilket innebär att jag kommer halvdö och Tobbe kommer att skrika åt mig att jag ska resa mig. Jaja. Tur att jag älskar att träna.


Kommentarer

Ha ha jo vi kommer att krossa Bränthelvetet å ja, jag kommer att skrika åt dig. Dock är jag lite ur form, håller på att dra på mig nå jävla skit men det ordnar sig, ska ta det lugnt med träningen i veckan å ladda inför tor.



Jag drar inte till Boden fören på Måndag morgon så det e lugners ;)
A E L
E hennä erä sä pass kylitt sä mya e int ute na.....

A E L
E hennä erä rätt sä kylitt sä dämm finns int.......

Skriv en kommentar