Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Do wah dooooo 2

2010-06-05 01:42:16 i Allmänt

Jag lämnar det osagt ifall jag lärt känna mig själv under kvällens gångna lopp. Men jag säger (skriver) följande (varning, INTERNT):

USB-minnet. Varför var du tvungen att komplicera så mycket? Dessa tekniska komplexiteter.

Kvällen har varit fin, som alltid i de finastes sällskap. Fick höra mycket kloka saker. Saknade dock mycket osagda grejer. De saker man kanske mest av allt skulle behöva höra. Tror jag. Nu säger jag: Godnatt, Carolina - sluta yra så mycket. Lämna de ord du inte kan hantera.

"Du är alltid så kryptisk!"

Imorgon ska jag vara på skolan klockan 10.00 för rep, därefter soundcheck klockan 14 i Täfteå och slutligen spelning 16.00. Var där. Och lyssna. Och ja. Det var väl allt jag ville säga för ikväll. Inatt.


Parentes 48 för ikväll: FRUSTRATION!!!!!!!!!!!!! (Parantes 49: JA, jag hatar överanvändandet av utropstecken, men ibland är man bara tvungen. Som med vissa saker.)

Åh. Godnatt.



Skriv en kommentar