Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vin, skratt och en höst på ingång.

2010-07-31 10:53:51 i Allmänt







Anna predikar!



Igår var en mysig kväll. Vi samlades några Vilhelminatjejer (i grunden i alla fall) och drack vin och pratade om allt ifrån Pilotutbildningar i Amsterdam till diverse lokalt internskvaller. Och så skrattade vi såklart. Det är det bästa.
När jag cyklade hem var det kolsvart ute. Hösten väntar bakom hörnet, men först ska vi hinna med augusti. Nu kommer snart mamma och pappa hit, de ska få dricka kaffe (ZOEGA, ANDERS!) och sedan ska vi åka ut till Västervik! Patrik kommer ut senare, han ska döma åtta fotbollsmatcher idag i regnet, han ska nog få en extra puss ikväll!

Kommentarer

Varit på pridetåg, gått pridetåg å e full. Nu e ja full på centralstation, sen kommer jag vara fullare någon annanstans. Kram på dig. Vi hade haft sjukt kul här nere. Du jag johannes ellen å Jochen det vill ja lova. Ciao från en full kung.
Det var bästa kvällen på länge! Puss för att du är så fin

Skriv en kommentar