Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Men ja, lite ord bara.

2010-07-14 20:57:50 i Allmänt

I augusti ska jag åka till stugan i Dalarna. Där ska jag skriva ord som jag samlat på mig under sommaren. Sedan ska jag göra mer saker. Men mest skriva. För det behöver jag.

Tänkte ta en bloggpaus. Nämnde det för en vän som blev helt tokig. Så bloggandet fortsätter. Jag gillar trots allt att blogga.

Vissa saker är så ironiska och konstiga och spontana men ändå med mening och man ser saker som man sett förut och man går på samma stenar och minns förut och man cyklar förbi och tänker att fan vad jobbiga en del grejer är. Tänker på att mina meningar blir lite som Per Nilssons när jag tänker samtidigt som jag skriver. Ibland formulerar jag blogginlägg innan jag skriver dem, men min hjärna är så enkelspårig just nu på grund av värme och annat så jag orkar inte bry mig om språkriktighet.

Tänker lite på min chef och att vi hade ett fint samtal häromdagen. Hon är sjukskriven, men jag var tvungen att ringa för att fråga om en grej då jag ville vara säker på att jag gjorde rätt. Hon sa att man ska tänka kortsiktigt när det gäller vissa grejer. Jag tror att det är rätt. Jag är en långsiktighetstänkare, men ibland gäller det att fatta snabba beslut.

Jag hatar att fatta beslut.

Tänker också på mina fina arbetskompisar. Vi klarar sommarstressen, eller hur?

Skriv en kommentar