Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Människan ska inte vara ensam.

2010-07-05 17:03:11 i Allmänt

Inatt vaknade jag av åskan och kunde inte somna om. Låg vaken med mina vandrande tankar som sällskap och gav upp vid halv fem och gick upp och läste istället. Började jobba sju och arbetsdagen har förflutit i minst sagt olika tempon och mitt i allt ville jag ringa Patrik, men kom på att han ju är utomlands. Han och restererande bröderna Matsson har åkt till solen. Det betyder följande, se nedanstående plus- och minuslista:

+ Jag får spela vilken musik jag vill hur högt jag vill.
+ Jag får duscha hur länge jag vill utan att min nitiske miljöbeskyddare stormar in i badrummet.
+ Jag behöver inte oroa mig ifall filen är slut på morgonen. (Patrik har en tendens att äta ett extra kvällsmål bestående av en liter fil som han häller i sig stående vid kylskåpet).
+ Jag undslipper svettiga "efterfotbollsträning-kramar" som Patrik plågar mig med.

- Ingen kramar mig om natten när jag drömmer mardrömmar.
- Ingen pussar på mig (förutom kindpussarna jag får av pensionärerna på jobbet, men det är ju inte samma sak).
- Ingen ligger i soffan på kvällen och frågar med rossel i halsen: Carro, kan du snälla göra "ont-i-halsen-te" till mig?
- Ingen säger lugnande saker när jag stressar upp mig.
- Ingen tar vid där jag tar slut.

Kom hem snart.




Kommentarer

Det är hemskt att vara själv. En timme eller två är okej. Då hinner man allt på minus-listan. Sen när de två timmarna har gått kan de komma hem igen så man får allt på plus-listan. Saknar dig tokfia! Snart får vi ses

Skriv en kommentar