Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Träningsmorgon.

2010-01-08 10:24:40 i Träning

Har nyss avnjutit en stor frukost tillsammans med tidningsläsning. Imorse var jag och Alexandra på spinningpasset och efter det gick vi på bodybalance. När jag tränar tidigt på morgonen, alltså innan åtta, äter jag alltid frukost efter träningen. Brukar dock ha med mig några riskakor (dock ej vanliga, utan med quinoa och amarant - får ont i magen av de vanliga) som jag äter efter cyklingen för att maximera återhämtningen. Imorse då vi satt inne i salen och väntade på att bodybalancepasset skulle dra igång var det knäpptyst sånär som några dämpade toner som strömmade från högtalarna. Tänk då på mitt riskakeknaprande. Det lät ju som ett dån i tystnaden! Haha!

Planerna för idag är att kanske vandra iväg till D&D och införskaffa ett par nya jeans för mina julklappspengar. Sedan tänkte jag städa undan julen (rekordsent detta år!) och min förhoppning med denna dag är även att skriva klart min sapfiska strof, men för det krävs inspiration och det är inget man kan beställa bara sådär. Det är det som är det kluriga med att läsa en kurs i skönlitterärtskrivande.

Skriv en kommentar