Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

.

2010-01-06 22:23:39 i Allmänt

Sitter och snabbloggar lite från Sabinas hem, passar på att skriva lite då hon pratar i telefon med Oskar. Sabina har klippt mig, skönt att bli av med lite slitna toppar! Var på IKSU idag och tränade första gången sedan förra tisdagen. Tog några extra vilodagar efter förkylningen. Hoppas att jag inte drar på mig något mer. Det är så tråkigt att vara sjuk. Jag och Sabina körde ben och cardio efter det. Nu ska jag socialisera med min vän!

Kommentarer

Härligt att komma igång igen!

Jag har bokat fredagmorgonens 2 pass så jag hoppas du är med mig i flåset:) Är du sugen på ngt lördagspass eller kanske visa mig runt i gymet och lära mig lite;)

Skriv en kommentar