Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dynamic training!

2010-01-19 20:15:57 i Träning

Ni vet sån där träning som elitsoldater vid militärskolor gör på film? Ungefär sån träning har jag utsatt min arma kropp för ikväll! Kanske inte riktigt, men än dock nära! Jag och Alex var på IKSUS nya pass Dynamic training som är ett sportinspirerat intervallpass. Man tränar och tävlar i lag och det gör att man peppar varandra att trots total utmattning ständigt pressa sig till sitt yttersta! Jag var helt slut efter passet och jag brukar sällan svettas sådär otroligt mycket, kändes som jag förlorade all vätska i kroppen under loppet av en timme. Nu är jag hög på endorfiner, den bästa känslan!


Kommentarer

Åh, vad spännande! Jag längtar tills vi blir Umeåbor igen, då ska jag följa dig som en svans på alla roliga träningspass!



Ps - såg att du ringt igår, glömde mobilen i bilen så jag såg det alldeles för sent. Höras ikväll? :] Jag skrev förresten ut allas dikter och sorterade dem, bara för säkerhetsskull sådär. Har inte hittat någon info alls på cambro. Puss!

Skriv en kommentar