Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dinner out.

2010-01-21 17:27:10 i Allmänt

Ikväll klockan 18.30 har jag och Patrik bokat bort på REX. De har ju sin årliga rea nu i januari och då vi fick pengar att gå ut och äta för av Göran och Elisabeth som tack för hundvaktandet, passar vi på att göra det nu.

Annars har dagen ägnats åt träning och en sväng på stan där jag köpte lite prylar, bland annat ruinerade jag mig på hörselskydd för ensemblen. Usch. Men med tanke på Tommys (vår kursansvarige) förmanande blick till orden "Ingen spelar utan hörselskydd. INGEN. Jag vill inte ha ansvaret för någons tinnitus" och med vetskapen om att skydden ändå är en billig försäkring för mina öron som jag vill ha i fungerande skick, så slog jag till. När jag kom hem läste jag igenom texterna i min skapande svenska-grupp och jag känner mig som vanligt lite nervös, men tröstar mig med tanken om att jag faktiskt läser den här skrivkursen med syftet att utvecklas till det bättre.

Nu hör jag gitarrplink från rummet intill. Patrik övar på "Ocean" av John Butler trio. En av mina högt älskade instrumentala gitarrlåtar. Misstänker dock att Patrik kommer att nöta sönder den här i det Lidströmska/Mattsonska hemmet till jag aldrig mer vill lyssna på den. Kanske sen. Nu: dags att svida om!


Ps: Ännu en liten update från vår lägenhet:

Patrik: Nej! Jag spillde på duken! Det är lite apelsinsaft där nu!
Carolina: VA?! Rusar upp från stolen i sovrummet och inser att han skojade.

Patrik vet hur nojig jag är över fläckar.

Kommentarer

Skriv en kommentar