Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Studentsportardagen, vad som gjordes.

2010-02-16 21:34:52 i Allmänt

Ja, idag var det ju då den årliga studentsportardagen (och fettisdagen, men det ignorerar man om man som mig är semmelhatare) och jag och några tappra klasskamrater gjorde en utfykt till Bygdsiljum.


Tobbe körde. Lägg märke till tofsen. Viktig detalj.


Ellen somnade.


Krasch.


Jag och Kristoffer bestämde oss för att hålla alla ben intakta och gick därför på en långsatansjäklasnöupptillknänapromenad med mål att ge K en Västerbottnisk vildmarkssightseeing. Det lyckades. Vi såg två älgar, färska lodjursspår samt skog. Och mer skog. Varje gång Kristoffer såg ett skoterspår lyste han upp. Han har aldrig åkt skoter förut och hoppades nog på att få åka en tur. Det lyckades dock inte. Ingen skoter, bara spår.


Fika!






Taktiksnack.


Solen kikade förbi och sa hej. Jag frågade varför den inte visade sig så värst mycket idag och den svarade att den också var tvungen att vila sig då och då. Jag sa okej och så var det bra med det.


Helt plötsligt ( efter en liten felkörning till BURTRÄSK av alla ställen) hamnade vi i butiken "Ostens rike". Ni vet Västerbottensosten är ju från Burträsk.


Titta vad glada de var!


Vi fick smaka några bitar ost.


Jag köpte en present till en viss mormor jag ska besöka i helgen.









Skriv en kommentar