Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Senadrag i handryggen!

2010-02-02 19:28:15 i Studentlivet

Idag har jag spelat bas och sjungit samdigt. Som att det inte är nog att hålla reda på baktaktsverser och riff och andra små grejer som jag måste fixa med basen. Ojoj. Jag fick senadrag i handryggen flera gånger under repet idag. Jag ska inte sjunga på torsdag när vi redovisar, var bara stand in idag för Ellen som inte var okej i halsen. Och nej, Anna - något smakprov på bluestexten kommer ej, men du kanske kan få dig en glimt på den nästa gång vi ses, haha!

Nu ska jag läsa en text som vi har till seminariet på torsdag. Patrik tror att vi bara spelar hela dagarna men vi har faktiskt en hel del teori också, både didaktisk och musikteoretisk. Lunchade med Emma och Julia idag i Lindellhallen och de sa att det låter så kul det jag gör. Och det är det. Än så länge i alla fall! Det är klart att det nog kommer komma mer tråkiga grejer framöver, men allt blir vad man gör det till. Det är min fasta inställning.

Btw: en klasskompis berättade att han hade snackat med en person som läst en kurs med mig förut och för att förklara vem jag var hade uttrycket varit följande:

"Jamen, du vet Carolina, hon som har ofta har klänning och långt ljust hår och skrattgropar!"

Haha! De skulle ha sett mig idag när jag drog en fullproppad matvaruvagn över COOPs parkering! Då skulle jag inte bli så där romantiserat beskriven!


Men just här är både klänning, skrattgropar och håret på plats! Tänk om man kunde ha sådär bruna ben nu..

Kommentarer

Mamma
Kan det vara ett Magnoliaträd där i bakgrunden ? Jag längar till våren.

Kram Mamma !
A E L
Det gör tiill och med jag.

Skriv en kommentar