Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

NEJ TILL SEMLAN!

2010-02-16 21:38:57 i Allmänt

För några år sedan skapade jag och en vän en grupp på facebook: NEJ TILL SEMLAN!

Detta är en organisation för dig som tröttnat på att bli äcklad av att se när folk runt omkring dig stojar över the big deal med semlan. Allt är bara beigt helt enkelt. Den lama smaken, den övervispade grädden, mandelmassan som smular sig, brödet som torkat för längesen och sist men inte minst; det patetiska florsockret. Vänta inte, gå med i organisationen och hys agg mot semlan, IDAG!

Gå med här


Usch.

Kommentarer

Johan
Jag ska istället för att äta en semla äta en krämbulle! En krämbulle är så mycket godare!
HÄDELSE! Mandelmassan går icket ner men resterande del av bullen, helst slät som den är. Vilken annan dag ska jag annars äta sjutton vetebullar med grädde på utan att få onda ögat av min träningsführer till pojkvän?
Ann-Marie
Vi älskar semlor, jag har bakat 17 st så det räcker ett tag. Leve semlan.



Kramar Ann-Marie

Skriv en kommentar