Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Jag går igenom små rum.

2010-02-17 16:07:02 i Studentlivet

Små rum (en kvart sådär).

Jag har ett roligt projekt på gång. Vore som en dröm ifall det gick i lås. Jag blir pirrig då jag tänker på det. Det fladdrar omkring en hel fjärilsfamilj i magen på mig. Är nu efter en mycket lång tankeprocess, tandagnisslan och klagan färdig med führeruppgiften på Skapande svenskan. Den andra uppgiften, dikten, gick rätt "lätt" (allt är ju relativt). Hade en klar bild redan från början. Kanske lägger upp här om jag vågar. Btw: jag har spelat djembe idag, lätt mitt nya favoritinstrument. Piano är ju rätt lame i jämförelse.

Ikväll ska jag och Alexandra träna total training och nu ska vi även värma upp ordentligt innan passet. Vill inte riskera att behöva dras med en trasig axel eller så. Vore ju onödigt. Innan dess ska jag läsa inför seminariet imorgon. På återläsande.

Förresten! Idag var det ju gnistersnö ute! Lade ni märke till det? Den bästa av alla snötyper! Lalehs låt "Snö" passar in som dagens låt!


Kommentarer

JA till projekt, skvallra lite?



JA till att vi snart ses igen!



NEJ till führer-uppgiften, hugaligen vad den är tung!



Skriv en kommentar