Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Det bästa jag vet är hur du luktar bakom det vänstra örat.

2010-02-22 19:31:33 i Allmänt

Jag glömmer rätt ofta bort att inse vilken fantastisk pojkvän jag har. Han gör många bra saker för mig som alltid gör allt till det bättre. Jag älskar dig, Patrik.


Kommentarer

Jag drömde om dig i natt, men jag minns inte vad som hände i drömmen.
Ahw, finingar!



Btw, det lutar åt att robert kanske hänger på upp till umpe umpe till helgen och om så är fallet - vad tror du/ni om att hänga lite med oss på fredagkväll då kanske? Det är ju inte riktigt helt klart än men ja, om ni har tid och lust vore det askalas.



Och ang sms igår som jag inte hann svara på - sorry sorry - så visst, vi borde kanske ta upp det med elisabeth. Fråga exakt vad det är hon förväntar sig att vi ska göra utöver de semniarier och responstillfällen vi redan har. Känns som att hon pepprar oss med information konstant så jag kan inte sålla längre. Hur som, måste bara säga igen att jag diggar din führer-uppgift sooo much.



Puss!

Skriv en kommentar