Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Advent.

2010-12-12 19:34:09 i Allmänt

I veckan har jag:

Tillsammans med min handledare och mina praktikelever anordnat tre lunchkonserter på Dragonskolan, traskat omkring i några minusgrader för mycket, haft så mycket bra musik att lyssna på att jag inte vetat var jag ska börja, sett första programmet av Vickehallon och Dressman-Tobbes livesända web-show, varit på möte med två av mina lärare angående den nya kursplanen i musik, spritsat pepparkakshjärtan, varit på pulkaäventyr, bodybalansat, afrodansat och styrketränat, varit i Strömbäck med bästa Idamari och kikat på Andreas när han tillsammans med sin klass på Musikalakademien satte upp den årliga julkonserten, kört genom Stöcksjö och känt "Åh, här skulle man ju kunna tänka sig att bo", skrivit klart någon text kanske, inte vågat publicera någon text kanske, handlat julklappar med storebror, fått en ros av en helt random kille på Musikalakademien, bakat äppelpaj, pratat i telefon med Emma (Siken-Emma) och känt hur mycket jag saknar, tänkt att vad kul det hade varit om man hade samlat ihop alla sina bästa i ett jättehus så att man fick ha alla nära, i nästa stund känt att nej, förresten, jag behöver också min ensamtid, skrivit intervjufrågor, skrivit en refräng på en ny låt tillsammans med bandet, lyssnat på Skapande musik-klassens konsert, luktat på min vita hyacint, räddat Molly från att bli bortgift med en 30-årig pizzabagare, druckit blåbärsglögg och hjortronglögg, ätit franska bakelser, sett Bamse och häxan Hia Hia, sett En kärlekshistoria och beundrat filmfotot, längtat hem, längtat efter jullov och längtat efter att få skriva ut precis allt.




Kommentarer

Roligt att höra. :) Vilka låtar framfördes? Fortsätter din praktik efter lovet?



Så skönt med jullov. Var kommer du att spendera jullovet?



Jag längtar efter lovet så det står härliga till. Rättningen är dock inte riktigt avklarad. Ikk... Vilken trevlig jullovssysselsättning. ;) Jag som hade tänkt att hinna med att sy lite under lovet. Hoppas jag hinner med det också.

Skriv en kommentar