Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Varför har jag inte fått något påskägg?

2010-04-02 16:41:35 i Allmänt

Har jag inte varit tillräckligt snäll denna vår?

Jag har i och för sig fått två andra saker som en liten påskpresent! Två låtlistor! En som heter "När Carro ska bli arg"! Den ska jag lyssna på när jag kör intervaller i Bränbergsbacken. Känner på mig att musiken kommer att hjälpa mig en bra bit uppför Umeås "berg".

Jobbat idag. Längtar mest hem nu. Har pratat med både mamma, pappa och Ludvig idag. Inatt var både vattnet och strömmen borta i Dalasjö. Tycker bara att sånt är mysigt. Det skulle aldrig ske i Umeå. Dalasjö är hardcore.


Vad är väl ett påskägg mot låtlistor som någon annan gjort?

Kommentarer

A E L
Du skulle bara veta hur det var när vi hade eget pumphus som jävlades titt som tätt. Det var faan inte mysigt. Men visst hardcore.
Fin blogg:) läs gärna min, det skulle vara kul eftersom jag är ganska ny här:)
Fick inte heller nåt, haha. Gillar inte sånt godis, kanske därför xD Glad påsk :D
Jag önskar att jag hade fått låtlistor istället för godis. Eller nej, det gör jag inte, men jag hade varit betydligt smalare om jag fick låtlistor istället för godis :)

Skriv en kommentar