Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om vikten av att tvätta håret med rätt schampo.

2010-04-12 13:35:20 i Allmänt

Igårmorse var schampot hemma i Dalasjö slut så jag var tvungen att låna Ludvigs (eller pappas?) shampo som också tjänar som duschcremé. Alla vet vad ett kombinationsprodukter gör med ett hår som är van största möjliga omsorg - håret blir ett kaos. Tovigt, elektriskt.. som en vild hårman på misslyckad tämjning. Att håret dessutom luktar killarnas omklädningsrum på högstadiet gör inte saken bättre. Skönt att jag ska duscha efter springturen! Då ska jag tvätta håret som åter ska få dofta som en sommaräng!




Kommentarer

Men jag vet.. och att killar (pappa, ja, och till viss del mamma också) inte kan förstå att det fungerar inte. Det luktar fel, det känns fel, det ser fel ut. Dubbeldusch borde inte få tjäna som schampoo för någon egentligen. Fybubblan säger jag bara.

Skriv en kommentar