Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Om att skriva till en veckodag.

2010-04-06 13:19:09 i Allmänt

Hej, tisdag. Vi är ju lite off idag känner jag. Försökte träna med Sabina på förmiddagen men kände mig helt förvirrad och pratade mest om saker som rör sig i mitt huvud. Sabina är bra. Hon förstår bara av att titta på mig. Försökte i alla fall att fokusera och klarade av att genomföra några halvdana övningar, men med tanke på att alla mina övriga styrkepass alltid är minutiöst planerade och strikt genomförda så godtog jag dagens runtflanerande.
Men du tisdag, jag gillar ju dig. Du för mig ju till onsdag. Den dagen jag längtat till väldigt länge nu. Jag ska vara med dig idag och du ska hjälpa mig att tvätta, städa, skriva och avsluta mina duster med garderoben. Nu skärper jag till mig. Visst hjälper du mig?


Kommentarer

Haha, Du är också väldigt bra min vän :-)

Hoppas du får en härlig vistelse hemma nu och hälsa familjen så mycket :-)

Skriv en kommentar