Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Och helt plötsligt blev man bara vuxen.

2010-04-04 22:35:11 i Allmänt

Jag har väldigt många idéer om saker och ting. Får också mer eller mindre bra påhitt som jag vill utföra på en gång. Ibland är detta faktum bra. Ibland är det mindre bra. Har på senare år kommit på att min kloka sida hindrar mig i utvecklandet av dessa, ofta i extas, skapade påhitt vilket leder till att de hamnar på en nivå där de ibland inte genomförs. Tycker att det är tråkigt. Det är tråkigt att jag kommit på att denna "kloka" sida är min vuxna sida. Fast känner jag mig rätt kommer jag nog fortsätta att vara barnslig, idérik och lite galen, trots att den vuxna sidan av mig allt oftare kommer och knackar på liksom för att säga: "Carolina, tänk efter nu. Går det där verkligen att genomföra?"

Mina klasskompisar sa för några dagar sen att jag är en visionär. Vet inte om det är bra eller dåligt. Men jag vet att det i alla fall inte är tråkigt, för det absolut sista jag vill bli är en tråkig vuxen. Jag vill vara en spännande vuxen.


Skriv en kommentar