Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Gästbloggning

2010-04-23 17:16:54 i Allmänt

Idag, dan före dopparedagen i april, har vi bejakat Media Centers utsände profet tala om deras organisation och de olika aspekterna av det cinematiska mediet. Carro tyckte dock att han var lite väl självkritisk i sin framställning, och kunde inte sluta poängtera detta. Björnligan fick även själva sammanställa en egen kortfilm om de missöden som uppstår när toalettpappret tar slut mitt i bajsandets hetta. Även värt att nämna är att Carro förlorade en prestigefylld match i luffarschack!

När detta spektakel var över tillbringades håltimmen i Mumindalen och Alaskas vildmark; i väntan på den stundande redovisningslektionen då vi avtäckte vår grupps musikprojekt om vittror, mossa och våta träskmarker.
Nu återstår endast några få tiominutersintervall innan den stora Carra(m)Ellen-festen är igång, och ack vad peppade vi är!

Skriv en kommentar