Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

För helt plötsligt hamnar man i en återvändsgränd.

2010-04-05 22:52:30 i Allmänt

Min hemlängtan är ingen lek just nu. Har ont i magen av längt. Har ont i huvdudet av tanken att det är ett och ett halvt dygn kvar innan jag är hemma. Det är ju egentligen ingenting, men tanken på att få mammas kramar, Ludvigs humor och pappas "vitsar" och gitarrspel är så lockande att tiden går långsamt. Och Timman. Åh.


Finaste.


Tänker städa och rensa garderoben för att stilla mig. Just nu hånler garderoben åt mig. Har försummat den på sistone och den känner väl det. Tror nog att den har känslor, annars skulle jag inte känna mig så bevakad just nu - som för att: vad håller du på med egentligen? Ägna mig tid, din genomglidare! Jaja, garderoben. Snart är det 1-0 till mig och jag som myser åt min framgång i våra duster. Då kanske du kan låta mig hitta linne, bh, trosor, strumpbyxor och klänning imorgon också? Deal? Vi säger så.

Kommentarer

A E L
Desolation row.

Skriv en kommentar