Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tack och adjö.

2009-09-11 23:26:52 i Allmänt

Hjälp. Jag har spillt stearin på en av Patriks gitarrer. Hans favoritgitarr. Ni ska veta att jag älskar min familj och alla mina vänner. Tänk på mig när ni springer på sommarängar och när ni har naturen framför era fötter. Tänk på mig när ni skrattar och när ni sjunger. Jag har levt ett fint och ett rikt liv. Tänk på det. Jag är nöjd. Men att stearinspillande skulle vara det som gjorde slut på mitt liv trodde jag inte. Caroline, du får ta hand om allt jag skrivit. Gör nått fint av det.

Okej. Nej. Såhär dramatisk behöver jag väl inte vara. Patrik är ändå en sympatisk man trots att jag vandaliserat hans allra finaste ögonsten. Nu måste jag verkligen göra mitt bästa för att återställa gitarren som den såg ut före katastrofen.


Skriv en kommentar