Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

I hate to wake you up to say good bye.

2009-09-02 15:20:50 i Träning

I förmiddags läste jag 79 sidor i boken samt antecknade inför uppgiften samtidigt passade jag på att baka bröd så att jag har frukost på fredag efter träningen och innan skolan. Sedan fick jag skjuts av Patrik till skolan där jag krängde en bok om professionell vägledning, om samtal och sånt (nu har jag tjänat in 700 kr på kurslitteratur jag sålt, hurra!). Efter mina affärer begav jag mig mot IKSU där jag krossade mina ben för att sedan löpa hem. Kanske inte det mest ultimata. Asfaltslöpning dessutom, men men. Jag var så sugen på att springa! Fast nu är jag grymt sugen på att dra igång spinningen igen. Brukar ju spinna över vinterhalvåret och löpa vår och sommar. Får se hur jag gör i år. Planerna är att i alla fall springa någon dag i veckan bara för att hålla igång löparmusklerna och sen träna spinning som den huvudsakliga konditionsträningen. Nu sitter jag här med mellanmål och boken som väntar på mig igen. Fin dag idag. Lyssnar på höstmusik 2008 som Beth Orton till exempel. Tips, tips!

Kommentarer

Tack! Det ska bli himla kul att ses. Tänkte på en sak - kan vi inte sammanstråla innan så du kan guida mig rätt? Du har nog bättre koll på univ.området än mig nämligen. Om det funkar för dig alltså. Ta mitt nummer (073-052 76 75) och släng iväg ett sms eller så. Vi ses! Kram

Skriv en kommentar