Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Cut.

2009-09-03 16:26:59 i Allmänt

6 långa centimeter kapade Ingela. Bara sådär. Mitt hår som jag sparat ut så fint. Men bort bort bort skulle det. Ingela är noggrann och det är bra. Jag sätter mig inte under vilken sax som helst ska ni veta. Eller rättare sagt under vilken frisör som helst. Men alltså. De där 6 centimetrarna syns. De känns också. Mitt stackars hår som bara föll ned. Jaja. Om ett halvår har jag fått tillbaka det. Hellre ett lite kortare och fräschare hår än ett superlångt där en-två dec bara består av kluvna hårtoppar och svaga strån som lossnar vid blotta åsynen av en hårborste!

Efter frisörbesöket trampade jag vidare till IKSU där jag chockade mig själv genom att inse att jag ökat i mina triceps! Jag som inte ens satsat vidare värst mycket på tricepsmusklerna. Kändes ju kanon. Sprang på finaste Idamari på gymmet och nu har vi planerat in en Sophie Zelmani- och tekväll. Det ser jag framemot.


Kommentarer

Linnea W
Jag klippte mig också hos Ingela några gånger förut. Hon är duktig, verkligen! Så jag tror nog att det blev kanonbra på dig med.



Lycka till på nya kursen nu. Kram

Skriv en kommentar