Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vänskap.

2009-10-05 08:29:15 i Allmänt

Det finns få saker som gör mig så glad som visad uppskattning av vänner eller familj. Man är alldeles för dålig på att visa hur mycket ens nära och kära betyder för en och att ta någon för givet är lätt gjort. Detta är något jag vill bättra mig på och försöker påminna mig själv att visa de jag har runt om mig att de är betydelsefulla för mig. Någon som lyckas med detta är min fantastiska vän Sabina. Detta har hon skrivit om mig och sånt här gör mig glad och pigg och lycklig och sprudlande och lysande och fnittrig och snurrig och rörd och generad och tacksam.

Textutdrag från www.binasvardag.blogg.se

Nu ska jag berätta om min fantastiska vän Carolina! Vi träffades sommaren 2007 på Berghems servicehus. Jag la märke till Carolina redan på vårt första introduktionsmöte på jobbet, hon hade en utstrålning som inte går av för hackor. Hon var sprudlande,glad, vacker och det var svårt att inte lägga märke till henne. Vi hittade varandra och även en annan tjej som heter Lisa. Vi umgicks rätt flitigt ett tag för att sedan glömma bort varann ett bra tag. Men sen fann vi varandra igen och den här gången var det på ett djupare plan. Något jag är oerhört tacksam för.

Carolina är en tjej som bjuder på sig själv, hon är osjälvisk,snäll, otroligt flitig och hon pluggar till lärare. Ett yrke som hon brinner för och som verkar passar henne som handen i handsken. Hon är väldigt pedagogisk och en bra lyssnare. Dessutom är en hon en fantastisk fotograf, hon har en fantastisk välskriven blogg som jag är beroende av och hon är musikalisk och ett inredningsfreak. Hon älskar musik, jag måste nog säga att hon är en estet ända in i själen.

Och det bästa av allt är att hon är min vän. Jag har fått den äran att vara i hennes liv. Carolina är en underbar vän som alltid finns där, ingen jag tar förgiven utan en person som jag värdesätter högt. Carolina har blivit en nära vän till mig och mina barn tycker så mycket om henne. Hon är person som lyser upp din vardag, hon har närvaro och är en riktig vacker person både på insidan och utsidan.

Tack Carolina för att jag får vara en del av ditt liv, jag är så stolt över dig och du kommer bli en underbar lärare. Jag älskar dig min vän och finns här för dig nu och för alltid.

Kommentarer

Jag kan inte annat än hålla med. Ja, förutom det där då att mina barn tycker om dig, men den gången, om, jag får några så kommer dem göra det.
Åhh, jag blir rörd, vacker vänskap! Tack så mkt fina du! jag känner mig fortfarande väldigt ovan men en bättre, bättre bild kommer inom snar framtid:) Hur vad de nu, finns du i stn när jag fyller år? Det skulle jag iaf gilla! Puss
Jag förstår det, de skulle nog alla bli av att få sånt skrivet om sig!!:) Underbart, du måste komma för det skulle verkligen vara jätteroligt! Puss fina du!
Jag saknar dig också! Och ja, då ska hon få mörda oss totalt.
Vad otroligt fint skrivet! Hon verkar vara en bra vän. Kram

Skriv en kommentar