Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Och vi som aldrig ringde upp.

2009-10-14 14:22:13 i Studentlivet

Jag skriver en liten text i huvudet. Gör alltid så. Har haft en idé i huvudet ett tag och skriver den liksom i minnet tills den dag jag känner för att skriva den på papper. Jaja. Nog om det.

Sitter och förbereder det sista inför morgondagen. Känner att det kan hetta till på morgondagens diskussion. Frågan är hur jag lyckats ställa knepiga textfrågor till en text om Don Quijote och hans vapendragare Sancho Panza? Det ska hur som helst bli intressant.

Ska snart äta mellanmål och sen gå ner till pappas jobb för att dumpa datorn, hämta träningsväskan och kanske säga hej till Jonny om han är där. Tänkte träna vid halv fyra-tiden idag då jag inte hann imorse eftersom vi hade svensklärarmöte direkt på morgonen. Vi bestämde uppsatsämnen inför ettornas salsskriving där de ska skriva en berättande uppsats.

Ikväll ska jag, mamma och pappa på bio och se "Flickan som lekte med elden".



Kommentarer

A E L
VA FILMEN BRA,SKA MAN SE DEN PÅ DVD?

Skriv en kommentar