Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Full huggning.

2009-10-22 15:12:06 i Studentlivet

Jag älskar ovanstående uttryck. Så hurtigt men barskt på samma gång. Hurtbarskt.

Imorse hade jag sista lektionen med en av mina grupper och en elev sammanfattade tiden med "Det har varit mycket glada miner, tacksamt!". Haha! Det var kul tycker jag!

Med min andra grupp hade jag idag den sista repetitionslektionslektionen inför testet imorgon.

Under eftermiddagen följde jag med min handledade och hennes klass i filmkunskap för att se teaterdokumentären "Seven". Som lärare har man ju det ypperliga privilegiet att se teaterföreställningar och filmer gratis. Föreställningen var gripande, se den om ni får chansen! Den handlade om sju olika kvinnor med sju olika livsöden och skilda geografiska härkomster, där den gemensamma länken var att de aldrig gav upp för rättvisan.

Imorgon är min sista praktikdag för den här gången.

Skriv en kommentar