Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Estetik.

2009-10-02 10:22:01 i Inredning

Följande utspelade sig igår:

Min handledare har varit på Ikea och köpt gardiner för skolans räkning och haffade mig igår och sa:

- Carolina, du är ju den mest estetiska av oss lärare här på skolan! Du får bestämma var gardinerna ska sitta! Var du tycker de passar bäst!

Haha. Klockrent!

Igårkväll var jag och pappa på besök hos ett par som flyttat in i Dalasjös gamla affär. Boendeytan kommer slutligen på på 330 kvadratmeter så det är inget litet hus. Jag var på väg att gå vilse flera gånger. Marie är en lika stor inredningsjunkie som jag är och jag fick låna flera kilo inredningstidningar av henne, hurra!
Jag längtar så mycket till den dagen jag och Patrik köper ett hus. Ibland innan jag somnar brukar jag fråga honom följande:

Patrik, hur vill du att vårt drömhus ska se ut?

Och då Patrik fått den frågan kanske 3948390480932 gånger suckar han mest varpå jag tar över och pratar tills jag somnar. Jag har många visioner om hus och i minst ett rum måste det vara breda fönsterbrädor med höga fönster där man kan sitta och dricka te, skriva och kika ut. Det är huvudsaken.


Vårt vardagsrumsbord förra hösten.

Kommentarer

e e l
det är väl lika bra och hoppas på att jag slutat i branchen den dag ni köper hus,du skulle se tapetutbudet som finns i dag, huvva

Skriv en kommentar