Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Big day coming.

2009-10-21 11:07:27 i Studentlivet

Igår var en effektiv dag. Gick upp i ottan och kutade med Thimmie, jag hade lektion, hjälpte en elev med en diktanalys av Sapfo, intervjuade två elever till mitt examensarbete, käkade lunch med finaste Emily, hade en intensiv mailkorrespondens med min handledare till examensarbetet och det känns så skönt att det kommit igång nu innan det egentligen startar - har ju en hel del förarbete att göra, sedan var jag med på en klassfonferens och så styrde jag upp ytterligare en intervju vilken jag gjorde alldeles nyss.

Och idag då. Idag ska denna dag bli lika effektiv som gårdagen. Den har ju börjat bra tack vare Anna Hamilton. Ska skriva ett mail till henne tror jag. Inte ett "stalkermail" utan mer ett "tackförinspirationenmailochstöttatjejerbakomryggenmail". Ungefär. Jaja. Ni förstår ju.

Under förmiddagen har jag gått igenom ettornas uppsatsämnen och kopierat upp dessa. De ska ju skriva uppsats efter lovet och då jag har en grupp i åk 1 är det min uppgift att ge eleverna informationen innan skrivningen. Jag har också haft ett slutgiltigt samtal med min handledare där vi gick igenom samtliga punkter i bedömningsunderlaget för min VFU-period. Och så har jag ju haft en intervju! Jag älskar att intervjua elever! Det är dem man lär sig mest saker av faktiskt.

Nu får vi ju verkligen hoppas att denna effektivitet håller i sig under resten av dagen! Har en hel del prylar att fixa med. Sen är det bara torsdag kvar och sen är det fredag! Förstår ni hur mycket jag längtar till den dagen? Jag saknar Umeå väldigt mycket. Eller. Egentligen inte själva stan (eller jo, lite!) men mest Patrik, Ida, Jessica, Idamari, kören, Siri, Sabina, Molly, Olivia, Alexandra, Patriks släkt och familj och IKSU!


Kommentarer

Gimme some of that, jag har noll inspiration och vill mest spreta med tårna och äta ohälsosamt mycket glass.
hoppas du fick ut något av intervjun. Du sprider sån härlig energi, jag blev faktiskt mer motiverad att orka skriva vidare på boken imorse! :)

Skriv en kommentar