Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Tentatisdag.

2009-11-03 16:00:18 i Studentlivet

Dagen har spenderats på universitetet där jag suttit strängt upptagen med en grupptenta. Personligen tycker jag att grupptenta är en kass examinationsform då lärarens möjligheter att bedöma ens kunskaper minskar drastiskt. Dock har vi under den här kursen även examinerats på omfattande enskilda, skriftliga uppgifter så jag lät det gå för den här gången. Uppgifterna var bra, men tiden knapp. Jag blev stressad och fnittrade åt allt och kunde knappt hålla fokus. Min grupp lät mig skriva på datorn och samtidigt föra diskussionen så att jag inte trippade runt av iver inför redovisningen. De är snälla!

Idag var alltså sista dagen på pedagogik/didaktikkurserna. Nu sätter jag igång med examensarbetet. Till våren blir det musik i ett och ett halvt år och vårterminen 2011 blir det stor fest för då är jag klaaaaar och färdigutbildad. Så nu är det drygt 1 och ett halvt år kvar för min del.

Nu inväntar jag middagen som vi ska få på Grubbe. Åker snart dit. Bara Patrik kan slita sig från plugget i soffan.


Kommentarer

Ett och ett halvt år bara carro, sen får du ut och smiska elever på fingrarna! Du gör det hemskt bra som pluggar och står i.



Och jo, hur går det med skp sv-grejerna? Kommit nån vart? Jag är helt fast, kommer ingen vart med diktandet.

Skriv en kommentar