Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Kalas.

2009-11-11 20:49:03 i Allmänt

Ikväll har jag varit hos Jessica där det var fullt kalas för henne då hon fyller 24 år idag. Jessica hade bunkrat upp med tre (!) jättegoda tårtor, bullar och kakor så nu kommer jag att vara mätt lång tid framöver, haha! Hon gav mig tårtbitar i små burkar som Patrik skulle få. Just nu duschar han efter träningen, och då jag berättade att det fanns tårta som väntade på honom senare blev han överlycklig!


Grattis min fina vän!

Kommentarer

Hahahaha, jag vet att man inte ska generalisera men är det en typisk manlig grej det här med att bli så toalt euforisk över lite tårta/godis/socker? Eller kanske mat överlag? ;]

Skriv en kommentar