Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Hit flyr duvorna när det blir höst.

2009-11-16 14:24:49 i Studentlivet

Är nu inne på min andra vecka med examensarbetet (förutom lite förarbete under praktiken) och jag är redan uttråkad av min egen ensamhet! Förstår inte hur frilansare pallar med situationen. Visst är det mysigt att vara för sig själv och sitta och skriva och finurla, men i 10 veckor!? Hur ska jag klara av detta? Är alldeles kall om min högra hand av för mycket dataskrivande. Har druckit fem koppar te och klockan är bara strax efter två på eftermiddagen. Funderar på att ta med mig min bärbara dator och sitta på universitetet och skriva nån dag. Där jag kan bli störd av folk som går förbi. Faktum är ju att jag jobbar bäst när jag blir distraherad av andra saker för då får jag en anledning att skärpa mitt fokus. Åh. Jag ska ringa Bertil Enstöring och fråga hur han gör. Skulle vara roligt att åka nånstans, typ till mormor eller till Göteborg. Då kan jag mysa med mormors kakor eller med en morotskaka på ett fik nånstans i Göteborg samtidigt som mitt examensarbete stöps i en lagom ambitiös form. Synd bara att min ekonomi går på sparlåga nu med tanke på vårens valp.



Göteborg, juni 2009.


Kommentarer

Mamma
Du är välkommen hem till Dalasjö, så kan vi störa dig ! Kram mamma !
Precis.. Jag skulle åkt hem. Då kan vi ju visserligen inte träna på Onsdag men det hinns ju. Tänk att sitta hemma, äta hemmagjord mat, gå på förhoppningsvis lite snö under promenaderna och bara vara. Åh.. jag vill åka hem. Och på tal om ditt tidigare inlägg om Musikrecensenter: AMEN!
Åsa
Halloj! Nog kan vi störa dig här i Näsåker oxå om du vill! Ska vi skicka pengar till en bussbiljett!Frysen é full med kakor och hästarna väntar! Åsa
Ring INTE bertil enstöring. Han är det läskigaste försöket till barnprogram ever. Jag tycker du ska ta en sista minuten till sthlm, det kostar knappt nåt även om man ska bli med valp och jag kan bjuppa på mat och te och film här nere anytime.

Skriv en kommentar