Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Fotokollage.

2009-11-19 15:20:58 i Inredning

Ja, här är då de utlovade bilderna på föremålet för min pysselhets!




Jag valde ett en vit bakgrund, svartvita bilder, vitt spetsband samt ett vitt, lite silvrigt band.

Jag har helt enkelt gått tillväga på föjande vis:

1. Fått en idé.
2. Samlat in material: tavla (i detta fall en gammal anslagstavla), skumgummi, tyg, band, häftpistol, foton och knappnålar.
3. Jag klippte skumgummit i tavlans mått och klippte även till tyget i lämplig form och häftade fast det på baksidan av tavlan.
4. Därefter häftade jag fast banden kors och tvärs över tavlan och tanken var att banden liksom skulle agera kortupphängare, men då jag snålat till och enbart köpt 3 meter av varje band räckte det bara till som dekoration och då fick knappnålarna komma till hands (vilka jag gick och köpte idag med träningsvärken from hell!).
5. Slutligen satte jag upp alla bilder. Bilderna är på min fina familj och Patriks familj plus hundarna. Tänkte också ta med bilder på vänner och platser, men insåg att det inte skulle få plats. Det som dock är bra med denna installation är att man ju kan byta ut de bilder man tröttnar på och byta till andra bilder.

Jag betalade sammanlagt 294 kr för detta.

Lakan - gratis, farmor och farfars gamla.
Häftpistol - lånade av Bjerre och Susannde.
Tavla - gratis, fyndade på mormors vind.
Bilder - framkallade på Pro Print, 112 kr för 35 bilder.
Skumgummi - 80 kr hos Olssons tyger.
Band - 12 kr metern hos Olssons tyger (72 kr)

Knappnålar - 30 kr.



Kommentarer

Gud så vackert! När ja flyttar till eget ska absolut detta göras:) Då kan vi ha massa pysselkvällar! Tack ni är fina ni oxå! Puss
Ida
Så fint!
Himlarns tjusigt. Det ser ju fabriksgjort ut nästintill! Jag får lite komplex för mitt fotoprojekt jag gjorde tidigare, det liknar mer som om en två-åring gått bersärk på vår vägg.

Skriv en kommentar