Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Dansmorgon!

2009-11-14 12:03:54 i Träning

Underbart att starta denna lördag med ett danspass på IKSU! IKSU har dance weekend i helgen och jag bokade såklart in mig på ett dancehall-pass, den roligaste av alla danser! Jag sitter här helt euforisk nu, undrar om man borde utnyttja den energin till något mer idag?

Dagens låt blir denna (passande för dagens pass!):


Ni kan ju bortse från hans frisyr, lyssna bara på låten!

Kommentarer

Åh. Jag och Emilia var på Aerobic Dance "shake it". Helt super kul, helt taggande. Hade varit bra uppladdning för fest men det var roligt att bara vara där.. Borde göra det mer ofta.. Det är bara så svårt då det är en koreografi varje pass, man måste som alltid följa från första början för att kunna hänga med. Något danspass eller styrka nästa vecka? Jag är typ ledig måndag. Slutar tolv på tisdag. Ledig onsdag, torsdag och sen typ ledig fredag med bortsett från om jag vill gå på handledning. Ska jobba med lite uppgifter och plugga lite sådär. Men då vet du, det funkar ju typ närsom. Lång kommentar. PUSS
ÅH, så kul med dans. Men dance-hall, översätt för en iksu-analfabet?

Skriv en kommentar