Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

You're with me

2009-05-14 21:27:18 i Allmänt

Idag hade både jag och Patrik inläsningsdag och är man effektiv så kan man göra bort plugget snabbt för att göra annat sedan. Som idag tillexempel. Vi åkte ut till Västervik, till Patriks familjs stuga och hade en lugn och skön torsdag.


De enda blommorna som blommade var dessa blåsippor som faktiskt kommer från vår stuga i Dalarna! Men snart kommer alla blommor att blomma och då förvandlas Västervik till ett blomsterparadis för jag vet inget ställe som blommar så mycket och med så många färger som Västervik!


Jag fick med Patrik på en skogspromenad och det händer inte ofta ska ni veta! Vi lånade också Japp som sällskap som tyckte att det var skönt att komma bort från stan.


Utsiktsplatsen! Patrik har haft Beatlesfrisyr några veckor nu och imorgon ska han klippa sig. Imorse när jag hjälpte honom att boka tid på Hårizonts hemsida var han noga med att inte få klipptid hos en viss tjej eftersom de haft någon typ av discoromans i åttan.


På hemvägen körde vi förbi Grubbe och hälsade på Ann-Marie och Thorsten och här visar Ann-Marie stolt upp sina blommor!

Dagens låt: Marit Bergman - You're with me

Kommentarer

"Imorse när jag hjälpte honom att boka tid på Hårizonts hemsida var han noga med att inte få klipptid hos en viss tjej eftersom de haft någon typ av discoromans i åttan. "

HAHAHAHAHAHAHAHA! Är han rädd att hon ska klippa pottfrilla på honom då? Haha, vad roligt!

Ann-Marie
Jag vill bara säga att i första blomlådan är det sticklingar av Mårbacka som jag själv har drivit upp.
Hahahaha, jag instämmer med Emily! Tror Patrik skulle bli het i pottfrilla dock, haha. Torde nog boka en klipptid åt min långhårige man också, annars växer väl skallen igen. Ha en fin helg.

Skriv en kommentar