Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Regnig vårskog och valpmagar.

2009-05-11 14:38:03 i Allmänt

När jag cyklade hem från mitt jobb igår var det trolskt i det lilla skogspartiet. Regnbågen gick ned bortanför skogskrönet, de sista regndropparna dunstade bort från gräset och granbarren luktade så där gott som de bara gör när regnet har sköljt av dem dagens sol och vind. MM. Jag älskar vårregn. Jag älskar lukten av vårregn. Den lukten kan bara mäta sig med lukten av valpmagar!


Naturen är oslagbar. Nu talar jag (skriver) som ett riktigt freak, men jag är en riktig naturnörd, det vet ni ju.
Nämforsen, Näsåker.


Kommentarer

Smart med punktformat, tror minsann att jag får göra det jag med!



1) Visst är hon alldeles fantastisk Aster? Hon skriver låtarna själv också, spelar gitarr och kompar till. Helt makalöst duktig och begåvad är vad hon är.

2) Har faktiskt ingen aning när man får besked om man tagit sig in eller inte. Tänkte försöka läsa på studera.nu (för visst är det där beskeden kommer? de skickar inte ut dem va?) Hur som, om jag lyckas klura ut hur och var och när så meddelar jag dig.

3) Naturnördar är nog de allra bästa nördarna som finns! Jag är en nörd på så många plan att jag inte ens ska börja men jag förstår din passion för den. Den är ju magisk, naturen.
Ps! Nu har jag mailat en Elisabeth som jag haft mailkontakt med då jag skulle skicka in min ansökan tidigare. Hon är en av de ansvariga för kursen och jag hoppas hon kan ge ett ungefärligt datum när vi får veta. I'll let u know. Kram!
Det är klart jag ska göra det, det lovar jag!

Tänkte förresten på Pito a.k.a "Krullet" igår på hans födelsedag!
Haha, jaså? Häftigt att hon bjöd på fika och grejer, verkar som en trevlig typ. Har inte fått nåt svar på mailen än men som sagt, klart jag meddelar. Men hörrudu - få höra nu, hur var det på valborg och födelsedag och allt sånt? Hade du det fint? kram!
Ja, man vill aldrig sluta läsa. Man önskar nästan att kan kunde flytta in på varje bild! Vad härligt med födelsedag och ordentligt valborgsfirande, sånt är batteriladdande om något. Vitsippor finns det ju inte riktigt lika gott om i Umeå, nej men där nere kan jag tänka mig att det var full sommar. I sthlm är det alldeles grönskande och soligt och härligt. Idag sitter jag på jobbet men önskar att jag fick vara hemma och ligga på sofflocket. Är så sanslöst trött. Vad har du för dig? kram

Skriv en kommentar