Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Lisebergs vara eller inte vara.

2009-05-26 10:06:02 i Allmänt

Nästa torsdag åker jag, Kristoffer och Patrik till Göteborg för att hälsa på Anders. Vi ska hinna med en massa saker och häromdagen hade jag en muntlig upplistning på aktiviteter inför Patrik varpå han skriker som ett barn:

Men Liseberg då!?

Jamen. Liseberg har man sett ex antal gånger. Dessutom mår man ju dåligt av karusellerna och sockervadden och de där gröna jättekaninerna som följer efter en på ett skrämmande nära avstånd.

Igår ringde Anders och då beklagade jag mig över Patriks vilja och då sa bara Anders:

Jamen, vill Patrik till Liseberg får vi ju ställa upp!

Tur det finns någon i den här släkten med empati. Dock betvivlar jag att attraktionerna är så spännande när man åker dem ensam för jag misstänker att jag, brorsan och Anders mest kommer att stå där och titta när Patrik åker. Jaja. Det går nog bra. Med tanke på att jag oftast hör till det lättövertalade släktet kommer det nog att sluta med att jag åkt allt innan dagen är slut och totalignorerat mitt illamående mot sockervadd, karuseller och gröna jättekaniner.

Nationaldagsfirande på Liseberg
Hjälp..


Kommentarer

Ida
Vad skönt att få resa bort. Jag åker till Haparanda nästa fredag. Hoppas vi hinner ta och ses innan dess. Kanske ihelg? Ska visserligen rätta prov och förbereda opponering, men vi kanske kan ses någon kväll? Kram!
Men vad tråkig du är Caroliiiina! Liseberg is the shit! Patrik är den enda med vett.. ;)

Skriv en kommentar