Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Vygotskij, Piaget och Freud.

2009-03-17 14:48:53 i Allmänt

Nu är jag snurrig. Teori på teori har bearbetats i mitt snart sprängfyllda huvud. Vi analyserar och diskuterar. Slutsatserna drar vi imorgon. Nu ska jag cykla på IKSU. Spinning är det bästa för att få utlopp för energin!

Idag lyser solen och efter lunchen satt jag och min grupp utanför en husvägg där vi pratade om alltifrån hockeymatcher till bröllopsnätter. Det ni. Det kallar jag mångfalld! Våren är på intågande. Men jag antar att aprilvädret ställer allt upp och ned, som vanligt.

Jag tycker om våren. Jag tycker om kramar och sol. Och diskussioner. Jag älskar att diskutera. Det är tusan i mig det bästa som finns. Ja, hörrni. Idag är jag glad. Imorrn ska jag fortsätta vara det. Ikväll ska jag och Alexandra gå broarna runt!

Jag har ett jättekonstigt energiflöde i kroppen, det bara spritter och snurrar runt och skapar kaos och skratt och kärlek. Det är fint. Jag känner mig som en hippie.

Vilket flummigt inlägg. Jag skyller på mitt överfulla huvud. Man ska inte studera sådana här dagar, man ska vara ute!


Kommentarer

Anonym
kan vara bra med lite flum ibland! Se på bruno k öijer.......................

Skriv en kommentar