Jag heter Carolina och bor i Dalasjö, en by i Västerbotten, tillsammans med min sambo Christoffer, vår son Vidar som föddes i januari 2016, jämthundarna Jax och Major och ett gäng hönor samt en tupp. Jag arbetar som gymnasielärare och tycker om hundar, att prata jättefort, sjunga, skratta, träna, friluftsnörda och hitta på nya projekt. Just det: jag gillar Tove Jansson väldigt mycket också. Och att läsa och skriva.

Söndagar i mitt hjärta!

2009-03-01 18:46:05 i Recept

Vaknade halv nio imorse och var pigg som en morgonlärka! Jag gick upp, åt frukost och tittade på Nyhetsmorgon. Sedan tog jag en promenad till IKSU i solsken och gnistersnö. Väl på IKSU krossade jag mina armar och efter passet tog jag bussen hem. När jag kom hem sov fortfarande Patrik som var ute igår, så jag gjorde lunch till oss båda och av resterna gjorde jag matlådor till veckan (mycket bra som fattig student!). Efter lunchen gick jag till Coop för att hämta ut min Sofia Karlsson-biljettATG-ombudet. Sedan tvättade vi. Och så har jag pluggat, spelat gitarr och munspel och gjort middag och den ser ni nedan. Nu ska vi bada badkar, se film och mysa. Snacka om effektivitetssöndag! Det braiga är att jag inte har stressat med något utan jag har känt ett bättre sorts flow hela dagen.



Eftersom jag är för lat för att skriva ut receptet så får ni en snabbversion här:

Ta några kycklingfiléer och marinera dem några timmar innan planerad måltid. Idag marinerade vi kycklingarna med olivolja, soltorkade tomater, basilika, chili och vitlök, men man kan ju såklart ta färdig marinad eller hitta på något helt eget. Ugnsgrilla filéerna i folie, 225 grader i 25 minuter. Koka svart och röd quinoa. Fetaostkrämen har jag gjort på kesella, fetaost och vitlök. Lite persilja fick pryda maten!

Kommentarer

Mamma
mamma
Ser smaskigt ut ! Vi ska få hamburgare a´la Ludvig idag och pizza imorgon. Lyxigt med middagen klar när man kommer hem.

Kram Mamma !

Skriv en kommentar